La selecció sub-15, a punt per al seu bateig internacional

0
2632

L’equip català participarà, de dimecres a dissabte, al 1r Europeu sub-15 d’Hongria  

“Es pretén que agafin el primer contacte internacional, que els motivi a seguir creixent com a jugadors i que gaudeixin de l’experiència”. L’entrenadora de la selecció catalana sub-15 Berta Alomà té molt clar que aquesta primera experiència internacional dels seus jugadors/es en el Campionat Europeu d’Hongria serà clau per a tots ells.

Serà un bateig en què l’equip tindrà l’oportunitat de  tastar un format de competició diferent i sobretot nou, ja que es tracta de la primera edició: els partits es jugaran en format 4vs4, de tal manera que la seleccionadora ha convocat 16 jugadors de diferents localitats catalanes per dividir els nois i noies en dos equips: Catalunya 1 i Catalunya 2.

Entrenament amb Leo Simons
L’expedició catalana marxarà dimecres liderada per l’entrenadora, Berta Alomà, i acompanyada per Luis Rosa i Sílvia Ferré (entrenador adjunt i team manager). Durant els dos primers dies les seleccions disputaran algunes activitats paral·leles al torneig, entre les que destaca un entrenament dirigit per l’exjugador holandès Leo Simons i un torneig de korfbal platja amb equips barrejats.

La competició oficial es jugarà entre divendres i dissabte a la localitat de Dunakeszi, a 20km de Budapest. Precisament Catalunya 2 serà l’encarregada d’obrir l’Europeu en el seu enfrontament contra Eslovàquia a les 10.00h. La resta de partits del dia 12 seran els següents:

Holanda 1 – Catalunya 2 (11.20h), Catalunya 1 – Holanda 2 (12.00h), Catalunya 2 – Romania U15 (12.40h), Romania U15 – Catalunya 1 (15.20h), Hongria U15-Catalunya 2 (16.00h), Catalunya 1 – Hongria U15 júnior (16.40h) i Eslovàquia 2-Cataunya 1 (18.00h).

La preparació per al torneig ha tingut lloc els caps de setmana d’aquest mes de juliol i va culminar aquest passat dissabte 6 d’agoost a Platja d’Aro. Quan falten tres dies per marxar, l’entrenadora té sensacions bones i assegura que “l’equip està molt motivat per aprendre i fer-ho bé”.

Els dos equips catalans que participaran en l’Europeu seran els següents:

CATALUNYA 1
Aitana Segura (IES Montserrat Miró)
Ona Pitarch (KCB)
Judit Marcos (Sant Llorenç)
Aina Mas (PKC)
Victor Puertas (IES Ridaura)
Sergi Ato (CE Sant Josep)
David Ceballos (Vallparadís)
Jan Lisbona (Secretari Coloma)

CATALUNYA 2
Laia Sánchez (CKC)
María García (Vallparadís)
Emma Pérez (CE Sant Josep)
Sofía Marañón (Vacarisses)
Francesc Ortiz (CKC)
Adrià Margaix (KCB)
Àlex Prat (PKC)
Marc Sanchiz (Sant Llorenç)