Àrbitres

Últimes notícies

REGLAMENT DE JOC (TEMP. 2020-21)

2/oct/2020 – La Federació Internacional de Korfbal (IKF) ha revisat les “Regles de Joc del Korfbal” amb l’objectiu principal de simplificar el document, fent-lo més curt, clar i fàcil de consultar. A més, la IKF Playing Rules Committee ha avaluat els múltiples experiments de regles de korfball realitzats a les competicions nacionals. Això ha donat lloc a una nova versió de “The Rules of Korfball”, que és vàlida a partir de l’1 de setembre de 2020.

A continuació teniu l’enllaç al document en .pdf amb la traducció oficial al català:

NOTA: La FCK adoptarà en gran manera la majoria d’aquests nous canvis en les regles de joc alhora que adaptant les normatives de competició que millor s’adeqüin a les competicions locals tant d’adults com d’infants. Podeu trobar l’esborrany al següent enllaç:

Enllaços als documents originals (també disponibles a www.korfball.sport/documents)

MATERIALS DEL TÈCNIC ARBITRAL

*NOTA: A partir de la Temp. 2018-19 tots els partits es juguen a temps real (el temps s’atura en cada interrupció del joc) i amb rellotge de possessió (shot-clock) de 25 segons, amb un descans de 10 minuts a la mitja part. Respecte de les substitucions, es podran realitzar un màxim de 8 canvis lliures, i cada equip podrà disposar de 2 temps morts durant el partit.


MATERIALS DELS AUXILIARS DE TAULA 2017-18

*Actualització: Les antigues categories 1ª, 2ª i 3ª divisió passen a denominar-se a partir de la Temp. 2016-17 Top A, Top B i 2ª Divisió, amb la mateixa correlació i equivalència de regles respecte del temps de joc, substitucions, auxiliars de taula, etc…


MATERIALS CURSOS DE FORMACIÓ

CIRCULARS PUBLICADES DEL COMITÈ ARBITRAL

SCOUTINGS ARBITRALS

RESPECTE DEL COMITÈ D’ARBITRES


ASSEGURANÇA MÈDICA

1,223SeguidorsSegueix-nos
322SubscriptorsSubscriu-te

+ POPULAR