Reglament de Joc

REGLAMENT DE JOC – IKF (TEMP. 2020-21)

La Federació Internacional de Korfbal (IKF) ha revisat les “Regles de Joc del Korfbal” amb l’objectiu principal de simplificar el document, fent-lo més curt, clar i fàcil de consultar. A més, la IKF Playing Rules Committee ha avaluat els múltiples experiments de regles de korfball realitzats a les competicions nacionals. Això ha donat lloc a una nova versió de “The Rules of Korfball”, que és vàlida a partir de l’1 de setembre de 2020.

Enllaços als documents (també disponibles a www.korfball.sport/documents)*

*Està previst que a partir del 21 de setembre ja s’estarà en condicions de poder publicar una traducció definitiva en català de tota aquesta normativa internacional referent a les normes de joc.

NOTA: La FCK adoptarà en gran manera la majoria d’aquests nous canvis en les regles de joc (encara pendents d’aprovació per part del Comitè Tècnic) alhora que adaptant les normatives de competició que millor s’adeqüin a les competicions locals tant d’adults com d’infantils.

REGLAMENT DE KORFBAL (TEMP. 2019-20)

1.- Normativa General de Joc

Instal·lacions, material, duració dels partits, alineacions, sustitucions, el “gol d’or”, el “shot-clock”,…

2.- Tipologia d’infraccions

Les passes, el “defensat”, el “re-start”, el “free pass”, el penal, els “talls”, la llei de l’avantatge, moure la cistella, defensa excessiva, passivitat,…

3.- Normativa General Complementària de Competició

De temporades anteriors:

REGLAMENT DE MINI-KORFBAL (KORFBAL 4) Temp. 2019-20

REGLAMENT DE MINI-KORFBAL (KORFBAL 4) Temp. 2019-20