Ja disponible en català la nova normativa de joc IKF

0
2279

El Comitè de Regles de Joc de la Federació Internacional de Korfbal (IKF) va publicar recentment una actualització de la seva normativa de joc la qual esdevenia d’aplicació obligatòria a partir de l’1 de setembre de 2020 en totes les seves competicions internacionals.

És per això que la Federació Catalana de Korfbal (FCK), mantenint el criteri d’adoptar i integrar la majoria d’aquesta normativa internacional, ha traduït al català el document original en anglès. Aquesta traducció la podeu trobar en els següents enllaços i a la secció www.korfbal.cat/reglament.

La FCK entén que és convenient adoptar com més aviat millor aquesta nova normativa en les seves competicions pròpies per tal de poder beneficiar als jugadors i jugadores d’equips i seleccions catalanes en les seves participacions en tornejos internacionals, en tant que aquests podran estar plenament adaptats i ser perfectes coneixedors de la mateixa normativa de joc aplicable. A continuació podeu trobar un breu resum de la nova normativa adaptada a les normes de joc de la FCK i que s’inclourà en el proper Disseny de Competició per a la Temp. 2020-2021:

El document “The Rules of Korfball / Les Normes del Korfbal” s’ha redactat de nou completament, mostrant una nova estructura, en la que s’ha intentat simplificar-ho tot, fent aquest document normatiu molt més curt i senzill d’entendre, agrupant alguns conceptes existents, eliminant d’altres, afegint molts més matisos i exemples així com explicant més clarament conceptes i principis rectors.

 

(c) Imatges: Gertrude de Vries