Enllestida la nova pista de korfbal de la FCK a Castellbisbal

0
1266

Aquesta setmana s’ha acabat d’adequar la nova pista de korfbal de la FCK a Castellbisbal, una infraestructura ubicada a la nau annexa al pàdel indoor Castellbisbal, que substituirà i ampliarà la pista provisional que hi havia des de finals de 2013.

Les obres, que es van iniciar a finals de juny, després de tancar la temporada amb la Gala 2014, s’han dividit en dues fases: en la primera, s’ha tombat el mur que separava la pista d’un antic magatzem, s’han construït vestuaris, canviat el sistema elèctric i habilitat una pista reglamentària, mentre que en la segona fase està previst que s’alcin unes grades i es construeixin altres espais i sales útils.

Al tractar-se d’una pista de korfbal reglamentària, estarà disponible per a entrenaments dels clubs amb dificultats d’horaris i pistes, per a disputar-hi partits oficials de competició, així com activitats de les categories de promoció, esdeveniments oficials de la FCK i de les diferents seleccions catalanes.

Precisament, a partir d’aquest dimarts es convertirà en el lloc habitual d’entrenament de la selecció catalana absoluta per a preparar l’Europeu de Portugal.