El beach korfbal de Platja d’Aro canvia de format i agafa força entre les categories de promoció

0
1644

El tradicional torneig de korfbal platja de Platja d’Aro ha canviat aquest estiu de format i d’ubicació. Es va celebrar aquest passat dissabte 16 de juliol al matí al costat de l’emblemàtic monolític Cavall Bernat de la Platja Gran del municipi del Baix Empordà.

Com explica el responsable tècnic del club organitzador Platja d’Aro Korfbal, Sergio Mayorgas, “com a novetat, el torneig ha canviat de format de competició, ha passat a ser totalment gratuït perquè tothom hi pugui participar i s’ha dirigit exclusivament a les categories de promoció, des d’aleví fins a júnior, que és l’aposta del club”. Alhora, Mayorgas lamenta que no hagi participat cap equip de fora de la comarca, però espera que “es pugui valorar aquest canvi de format i que amb més temps el proper any compti amb més equips de tota Catalunya”.

IMG-20160719-WA0006Els guanyadors de la categoria aleví van ser els equips Sant Josep, Ardenya i Estació combinat. Els vencedors infantils van ser The Promises Korfbal, Sant Josep i FKT, i de la categoria cadet es van imposar Sanfe Nice, seguits de Las Abejas Mayas.

alevicampioinfantil cadet