La selecció holandesa sub-19 del sud-oest visita Catalunya aquesta setmana

0
1455

Aquest dimecres a la nit arribarà a Barcelona una expedició formada per jugadors, jugadores i cos tècnic de la selecció holandesa de korfbal sub-19 del sud-oest, la qual compartirà sinergies amb diferents seleccions catalanes fins el proper dilluns.

Durant aquests dies està previst que es portin a terme entrenaments, partits amistosos amb les seleccions sub-15, sub-21 i absoluta, així com un clínic per a entrenadors i un beach korfbal.

Més concretament, dijous 30 de juny a la tarda es farà un entrenament conjuntament amb la plantilla de la sub-15 i al vespre, un partit d’Holanda- Catalunya sub-21. Divendres al vespre la selecció holandesa s’enfrontarà a la selecció catalana absoluta (20.00h). Dissabte al matí es portarà a terme un clínic obert a tothom, en què hi participaran jugadors/es de la selecció sub-15, i que tindrà per títol “Game-based learning method”, dirigit per l’entrenador de la selecció holandesa i adreçat a tots els entrenadors i jugadors que vulguin. Aquest clínic estarà seguit d’un altre partit entre Holanda-Catalunya absoluta. Tots els entrenaments, partits i clínic es realitzaran a l’Illa Esportiva de Castellbisbal.

Finalment, diumenge al matí es jugarà un torneig de korfbal platja a la Platja Murtra de Viladecans, tot i que encara no està confirmada 100% l’ubicació. Serà una competició oberta, així que els jugadors/es que estiguin interessats a participar-hi poden enviar un correu a seleccio@korfbal.cat.

Aquesta és la plannificació gràfica de la visita holandesa:

Captura

Imatge de portada: Rob Reurling – Korfbalfoto.nl