Assemblea extraordinària de la FCK

0
1529

Aquest proper divendres 1 de juliol se celebrarà l’Assemblea General Extraordinària de la Federació Catalana de Korfbal, a la qual es convoquen tots els presidents dels clubs de korfbal catalans, tal i com disposen els Estatuts de la FCK i per acord de la Junta Directiva.

Aquesta tindrà lloc a la seu de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes (Passatge Permanyer, 3, de Barcelona) a les 18.30h en primera convocatòria i a les 19.00h de segona. Està previst que es porti a terme el següent ordre del dia:

  1. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta anterior
  2. Disseny de competicions i calendari de la temporada 2016-17
  3. Presentació de propostes i projectes referents a la competició per part dels clubs i de la Junta Directiva de la FCK, per escrit i abans del 13 de juny del 2016, que seran defensades pels interessats a la mateixa sessió
  4. Elecció entre els membres de l’Assemblea presents, de tres interventors per aprovar l’acta juntament amb el president i el secretari
  5. Torn obert de paraules

La FCK recorda que, en cas que no pugui venir el President del club, la persona delegada per representar l’entitat ha de portar la corresponent autorització de la seva junta directiva.