El KC Barcelona guanya “in extremis” la Supercopa Catalana de Korfbal 2022

0
295

Dissabte passat a l’Illa Esportiva de Castellbisbal es va disputar la Supercopa Catalana 2022 entre el vigent campió de lliga, el CK Vallparadís, i el darrer campió de Copa, el KC Barcelona.

Aquest partit donava el tret de sortida de la nova temporada de korfbal, i ben segur que no podia haver començat d’una millor manera, amb un gran duel entre els dos millors equips de la temporada passada. Un partit que es va decidir amb un gol d’or en el temps afegit, després de l’empat 27-27 a la fi del temps regular de joc (veure acta del partit).

Moltes cistelles, gran ambient, màxima igualtat, bon joc i tota l’emoció dels grans partits: un còctel ideal per qualsevol afeccionat al korfbal i a l’esport en general.

Felicitem a tots dos equips per aquest magnífic espectacle i demostrar com d’apassionant pot ser aquesta nova temporada que començarà d’aquí a tres setmanes després de la finalització de l’Europeu classificatori pel Mundial 2023 que disputarà la selecció catalana absoluta de korfbal la 1a setmana de novembre.

NOTÍCIES ANTERIORS: