La Supercopa Catalana dona el tret de sortida a la nova temporada (actualitzat amb vídeo)

0
436

El proper dissabte 15 d’octubre s’engega la nova temporada de korfbal 2022-2023 amb la disputa del 1r títol oficial: la Supercopa Catalana de Korfbal 2022, entre el vigent campió de lliga, el CK Vallparadís, i el campió de copa de la temporada passada, el KC Barcelona.

ACTUALITZACIÓ 16/10/2022 – 9:00 h: Ja està disponible el vídeo del partit al canal youtube.com/fckorfbal

Aquest partit inaugural es jugarà dissabte vinent a les 18:00 h al pavelló exterior de l’Illa Esportiva de Castellbisbal, i s’espera que pugui ser retransmès en directe a través de les noves càmeres amb intel·ligència artificial instal·lades en aquest pavelló.

Juntament amb altres propostes, aquesta serà una de les novetats que es volen introduir durant els pròxims mesos de competició. L’objectiu és fer-ne un bon ús d’aquestes noves tecnologies i què en l’àmbit de promoció, tots els afeccionats i seguidors puguin gaudir i reviure el nombre més gran possible d’encontres. I respecte dels jugadors, monitors i tècnics, tenir noves eines que els ajudin a millorar i augmentar el seu nivell de joc i de coneixements del joc.

Tradicionalment, aquesta Supercopa venia seguida de la 1a jornada de les diferents lligues nacionals. Però a causa de la disputa del Campionat Europeu Absolut classificatori per al Mundial del 2023 entre el 30 d’octubre i el 5 de novembre vinents, l’inici de les diferents lligues es posposa fins a la setmana següent a la finalització d’aquest important i vital torneig.

Fotos: Jesús Martínez