El Castellbisbal i el Vallparadís, classificats per a la final de la Copa A

0
1984

El CK Castellbisbal i el K Assessoria Vallparadís són els nous finalistes de la Copa A. Tots dos han sortit victoriosos dels partits de semifinals celebrats aquest diumenge al matí a l’Illa Esportiva de Castellbisbal. Seran els primers finalistes del nou format de competició de la Copa, que divideix el calendari en tres jornades de fases prèvies per a la Copa de cada categoria i una única jornada de finals que se celebrarà al juny.

A les 11.00h el Castellbisbal, que per sorteig ja passava directament a les semifinals, s’ha desfet del Vilanova per 17 a 25. Des del primer minut ha anat imposant un bon ritme i, tot i algunes baixes destacades, ha pogut anar durant tot el partit per davant en el marcador i arribar al final sense cap entreband.

A les 13.00h la jornada de semifinals s’ha tancat amb l’enfrontament entre el Vallparadís i el KC Barcelona, que ha guanyat l’equip de Terrassa per 23-33. Els dos equips ja es van enfrontar la setmana passada en un partit de lliga que també va acabar amb resultat favorable per al Vallparadís. Tot i això, es preveia un duel molt més igualat del que ha acabat sent. Des dels primers instants ha estat l’equip que entrena Miguel Angel Tobaruela el qui ha portat la batuta de l’enfrontament, i ha anat agafant avantatge en un partit amb molt bones accions i encert ofensiu. Els barcelonins, per la seva banda, s’han vist superats en tot moment i han estat incapaços de jugar tranquils. Ja a la mitja part, el marcador era favorable als terrassencs. A la segona meitat s’ha seguit amb la mateixa dinàmica i no hi ha hagut sorpreses.

D’aquesta manera, a meitats de juny (el dia encara està per confirmar) el Vallparadís tindrà l’opció de lluitar per defensar el títol de la Copa A que va guanyar la temporada passada.

Podeu veure totes les fotos de la jornada, notícies anteriors i resultats en els següents enllaços:

www.korfbal.cat/el-vilanova-i-el-kcb-passen-a-les-semifinals-de-la-copa-a
https://twitter.com/korfbalcat
https://www.facebook.com/korfbalcat
Esdeveniment a Facebook: Fotos, resultats,…