El Vilanova i el KCB passen a les semifinals de la Copa A

0
2666

Aquest dissabte a la tarda el Club Esportiu Vilanova/ El Surtidor i el KC Barcelona han aconseguit classificar-se per a les semifinals de la Copa A de korfbal de la 1a Divisió després de vèncer els seus compromisos contra el Vallpa Atlètic i el CK Montcada, respectivament. En els dos casos els partits han acabat sent ajustats (19-18 a favor del Vilanova i 24-26 per al KCB).

En el primer partit de la tarda, el Vilanova ha començat guanyant el partit amb tranquil·litat, però aquest s’ha anat igualant. I és que s’ha arribat a uns últims 10 minuts molt emocionants, en què els dos equips s’han anat alternant en el marcador i en què el Vilanova ha aconseguit la victòria pràcticament en l’últim instant. Diumenge a les 11.00h s’enfrontarà al CK Castellbisbal en el partit de semifinals.

jk

Per la seva banda, l’altre partit de quarts de final ha estat més plàcid per al KCB, que a la mitja part guanyava per 9 a 17. Tot i això, a la segona meitat, el Montcada ha apretat i ha iniciat una lenta remuntada que no ha pogut materialitzar amb victòria. El KCB jugarà diumenge a les 13.00h contra el Vallparadís en el segon partit de semifinals.

Tots els compromisos de la Copa A d’aquest cap de setmana es disputen a l’Illa Esportiva de Castellbisbal.

 quadre_web_copaA_act