El Vallparadís perd contra el Benfica (22-18)  i haurà de lluitar per la 5a – 8a posició a l’Europa Cup

0
481

Jugant un gran partit contra el NC Benfica de Portugal no en va tenir prou el Vallparadís per plantar-se a les semifinals de l’Europa Cup de Bèlgica, ja que va perdre per 22 a 18  aquest dijous al migdia i haurà de lluitar per quedar entre la cinquena i vuitena posició.

El conjunt de Miguel Ángel Tobaruela va jugar a una gran intensitat i va plantar cara a un Benfica que s’estrenava en el seu primer partit de la competició, mentre que els terrassencs jugaven ja el seu tercer partit. Tot i això, el Vallparadís va poder mantenir-se dins del partit fins a escassos minuts per arribar al final, però un parcial de 5 a 1 a favor dels portuguesos va acabar amb les opcions de classificació per a les semifinals. Des del Vallparadísafirmen: “S’ha d’aprendre d’aquestes competicions. El joc soterrani existeix i s’ha de tenir el cap fred”.

El balanç dels catalans és actualment d’una derrota i dues victòries aconseguides en el primer dia de competició, contra l’alemany Schweriner (20 a 21) i contra l’equip francès Bonson FJEP (6-33).

Vallparadís s’enfrontarà al Kocaeli University Sport Club turc aquest divendres a les 16.00h. Si guanyen jugaran per la 5a i 6a posició.

(Fotografia de Marco Spelten)