Convocada una important reunió d’àrbitres de categoria sènior dissabte 24 de gener

0
1210

El renovat Comitè d’Àrbitres de la Federació Catalana de Korfbal ha convocat a tots els àrbitres de 1ª, 2ª i 3ª divisió a una important reunió el proper dissabte 24 de gener, de 10h a 13h, a la nova pista de tecnificació de la FCK a Castellbisbal (Avinguda Can Campanyà, nº15).

Aquesta trobada dels tècnics arbitrals més experimentats s’emmarca dins del nou programa de perfeccionament, tecnificació i actualització de coneixements que durà a terme el Comitè d’Àrbitres durant les properes setmanes a tots els nivells.
Aquest nou projecte suposarà un contínu seguiment, avaluació i assessorament de tots els nostres àrbitres, tot buscant millorar el nivell general de l’arbitratge català per adequar-lo a les noves directius i reglaments IKF, així com per optimitzar i millorar al màxim l’actual sistema intern de designacions, gestió i procediments arbitrals.

És per tot això que es treballarà conjuntament amb tots ells per poder promocionar en la seva justa mesura a tots aquells que demostrin unes aptituds, una dedicació i un esforç que els permetin progressar dins del col·lectiu arbitral i poder entrar a formar part en un futur de la llista d’àrbitres catalans internacionals IKF.

Aquesta reunió resta també oberta a tots aquells ex-àrbitres i/o jugadors amb experiència que estiguin interessats a participar en aquest nou projecte. Només amb la suma, l’esforç i la participació de tots plegats es podrà fonamentar l’èxit final d’aquesta iniciativa.