Bon treball comú de Catalunya i la selecció holandesa sub-19 del sud-oest

0
2010

Aquest dissabte al matí s’ha celebrat a l’Illa Esportiva de Castellbisbal una nova trobada entre Catalunya i la selecció holandesa sub-19 RTC del sud-oest. A les 10h, l’entrenador d’aquesta selecció ha ofert un clínic que ha comptat amb la participació dels jugadors/es de la selecció catalana sub-15 i que ha estat seguit per uns quants entrenadors catalans. Aquest ha constat d’un seguit d’exercicis bàsics relacionats amb aquests quatre conceptes bàsics: anotar, passar, moure’s a l’espai i estar en contacte amb la pilota.

2 1

3A les 12.00h s’ha celebrat un partit entre la selecció catalana absoluta i l’equip holandès, que s’afegeix al que ja es va disputar ahir al vespre també a Castellbisbal i que serveix a Catalunya per començar la preparació oficial per a l’Europeu 2016.

Aquest diumenge al matí els jugadors i jugadores de la selecció absoluta i l’equip holandès disputaran un torneig de korfbal platja conjuntament a la platja de la Murtra de Viladecans, que serà obert a tothom i servirà per posar punt i final a la visita a terres catalanes de la selecció holandesa sub-19 RTC del sud-oest, amb qui han fet bones sinergies.

5

4