Relleu al capdavant de la Secretaria General de l’Esport: Gerard Figueras substitueix Ivan Tibau

0
723

Aquest dimarts 2 de febrer la Secretaria General de l’Esport va fer oficial que Ivan Tibau deixa de ser el secretari general de l’esport. El substituirà en el càrrec el fins ara director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras.

En una carta de comiat, Tibau resumeix la seva experiència de 5 anys liderant la SGE tot afirmant que “han sigut  anys molt intensos i al mateix temps molt enriquidors. Hem viscut anys molt difícils en tots els aspectes, però tot i així podem dir a dia d’avui que hem pogut sobreviure i estem en situació de seguir avançant”.tibausamarretaGerard Figueras, per la seva banda, ha estat el director del Consell Català de l’Esport des de principis de 2013. És regidor de l’ajuntament de la seva ciutat, Vilanova i la Geltrú, i forma part de la Sectorial d’Esports de Convergència Democràtica de Catalunya i la JNC entre d’altres.

Aquest dijous al matí s’ha fet el traspàs de funcions entre Tibau i Figueras al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet.

La FCK vol aprofitar aquest traspàs per agrair a Ivan Tibau la tasca feta fins ara, així com per desitjar molta sort i èxits al nou secretari de l’esport.

IMG_3592_2_web.jpg_1789678132 Foto de portada: imatge d’arxiu de Gerard Figueras durant les Finals de la Lliga 2014-15 a Terrassa.

Foto 2: imatge d’arxiu de quan la FCK va entregar a Ivan Tibau una samarreta oficial de la selecció catalana de korfbal el 2014, just abans que la selecció marxés a Portugal per disputar l’Europeu 2014.

Foto 3: els presidents de la SGE entrant i sortint. Font: SGE