Arrenca la Copa Catalana de korfbal

0
1717

Aquest proper cap de setmana comença la Copa C de la 3a Divisió

Aquest divendres, dissabte i diumenge 5-6-7 de febrer es donarà el tret de sortida de la Copa Catalana de korfbal, una competició que arriba enguany amb moltes novetats.

Per començar, en l’assemblea de final de la temporada anterior es va decidir dividir-la en tres caps de setmana previs i separats en el temps per a cadascuna de les tres Copes sèniors  (Copa A, B i C) i en una jornada de finals per a totes les categories. També s’ha decidit disputar un quadre de consolació per als equips que no hagin superat la primera i segona ronda, depenent del nombre d’equips de cada categoria.

El calendari de les tres categories, a dia d’avui, és el següent:

  • 6-7 de FEBRER 2015: Copa “C” (participen tots els equips de 3ª divisió)
  • 5-6 de MARÇ 2015: Copa “B” (participen tots els equips de 2ª divisió)
  • 9-10 d’ABRIL 2015: Copa “A” (participen tots els equips de 1ª divisió)
  • (Dates per confirmar): Copa Jr (participen tots els equips de la categoria Júnior)
  • FINALS: a determinar un cap de setmana de juny

Divendres comença la Copa C
Així doncs, una altra novetat és la creació de la Copa C, formada per la totalitat d’equips de la 3a Divisió del korfbal català. Aquesta categoria s’estrenarà aquest proper cap de setmana amb la celebració de les primeres eliminatòries prèvies, que constaran dels enfrontaments de 8ens, 4rts i semifinals. Per evitar futures complicacions en funció dels partits ajornats de cada categoria s’ha decidit efectuar un sorteig entre tots els equips per tal de decidir els caps de grups. En el cas concret de la Copa C, la recent renúncia de l’equip empordanès del Platja d’Aro KC ha fet que només hi hagi un partit de 8ens de final, tal com mostra els següents quadres:

cartell_quadre

La seu: Sant Adrià de Besòs
La recent desvinculació de la FCK amb la pista de Castellbisbal ha fet necessari buscar un nou escenari per aquesta competició. Finalment aquesta edició de la Copa Catalana es jugarà a Sant Adrià de Besòs, a la Zona Esportiva La Mina (C/Aristides Maillol, 1), ciutat que ben aviat podria convertir-se en la Ciutat del Korfbal a Catalunya, fruit d’un acord entre l’Ajuntament i la FCK pel qual la FCK podrà disposar d’una instal·lació estable. Tot i això, el primer partit de divendres a la tarda entre el KCB i el Terrassa KC es jugarà a la pista de Sant Llorenç de Terrassa. L’enfrontament entre el Miró i Mataró del mateix divendres es jugarà a la pista del pàdel de Castellbisbal. 

Aquests són els horaris definitius per aquest cap de setmana:

Divendres tarda:
19:30  Vuitens de final KCB- Terrassa KC A LA PISTA DEL TERRASSA KC( St. Llorenç)
21:30  ¼ Miro-Mataró ( al pàdel de Castellbisbal)

Dissabte matí:
10:00  Quarts de final guanyador (KCB- Terrassa KC)- CKC
11:30  Quarts de final UKSA- CK Lleida
13:00  Quarts de final St. Llorenç- CK Badalona

Diumenge tarda:
Quadre final:
16:00 Semifinal 1
18:00 Semifinal 2