Castellbisbal, Lleida, Sant Llorenç i Montcada es classifiquen per a les semifinals de la Copa C

0
1623

Aquest dissabte al matí s’han celebrat els darrers partits de quarts de final de la Copa Catalana C de korfbal a la Zona Esportiva La Mina de Sant Adrià de Besòs, després que divendres es juguessin dos partits avançats: el partit de 8ens de final entre el KC Barcelona i el Terrassa Korfbal, que van guanyar els barcelonins per 8-11, i el primer partit de 4rts de final entre el Miró i el Mataró, que va acabar amb victòria pel Miró per 25 a 6.

Fotos i vídeos de tota la jornada de Copa Catalana C 2016 aquí (Event a Facebook)

La jornada d’aquest dissabte ha arrencat a les 10.00h amb l’ajustat enfrontament entre el CK Castellbisbal i el KC Barcelona, que s’ha endut el primer per un 13 a 10 en el marcador.

A les 11.30h el CK Lleida s’ha desfet de la UKSA per 8 a 15, mentre que en el darrer partit d’aquest dissabte, el Sant Llorenç KC ha guanyat el Badalona per 19 a 14.

Així doncs, el quadre de semifinals per al diumenge queda així:

A les 16.00h es jugarà el partit CK Castellbisbal – Lleida

A les 18.00h, el Sant Llorenç KC – Montcada posarà punt i final a aquest cap de setmana intens de Copa. D’aquests dos últims partits en sortiran els dos equips finalistes que s’enfrontaran en la gran final que se celebrarà al juny.