El Lleida i el Sant Llorenç són els finalistes de la Copa Catalana C

0
1836

El Club Korfbal Lleida Serveto i el Sant Llorenç KC  han aconseguit aquest diumenge els bitllets d’accés a les finals de la Copa Catalana C després d’un intens cap de setmana de korfbal celebrat a la Zona Esportiva de La Mina, a Sant Adrià de Besòs.

L’equip lleidatà s’ha desfet del CK Castellbisbal C per 11 a 16 en un partit molt còmode en què sempre ha marcat la iniciativa. El jugador-entrenador del CK Lleida Serveto, Albert Figueras, destacava al finalitzar el partit de diumenge: “Ha estat un cap de setmana de korfbal molt intens donat que el sorteig no ens va afavorir i hem jugat contra dos dels millors equips de la categoria. Si a això li afegim el desplaçament des de Lleida, encara ho ha complicat una mica més. Tot i així, els nostres jugadors han fet un esforç extraordinari jugant un korfbal de molt nivell i alta intensitat que ens ha permès l’accés a la final”.

Ara l’equip tindrà uns quants mesos per preparar aquesta final i seguir agafant rodatge en aquesta 3a Divisió en la qual és de moment líder en el seu primer any. “Estem molt contents i és un gran mèrit poder disputar la nostra primera final. Ara ens toca seguir treballant per arribar en les màximes opcions el dia de les finals de copa”, conclou Figueras.

Per la seva banda, el Sant Llorenç ha patit una mica més per guanyar el Miró (16-14), ja que el que era un partit bastant còmode s’ha complicat en els últims minuts. El tècnic terrassenc, Txema Martínez, assegura que “ha estat un partit amb dues lectures: A la primera part hem estat superiors i amb molt bon ritme de joc, mentre que a la segona el rival ha pujat el nivell i nosaltres hem baixat el nostre, on gairebé aconsegueixen l’equitat en el marcador”.

Lleida i Sant Llorenç s’enfrontaran al proper mes de juny en la gran final de la Copa. Moltes gràcies a tots els equips que han participat en aquest gran cap de setmana de korfbal a Terrassa-Castellbisbal-Sant Adrià de Besòs.

Fotos i vídeos de tota la jornada de Copa Catalana C 2016 aquí (Event a Facebook)