S’acosta la gran final del Circuit Català de Korfbal Platja

0
873

El xiringuito El Capo, ubicat a l’Avinguda Els Banys, a la platja de Castelldefels, acollirà el proper dissabte 31 d’agost la gran final del Circuit Català de Korfbal Platja 2013, que enfrontarà els vuit equips més ben classificats dels cinc tornejos puntuables que s’han celebrat a diferents localitzats de la costa al llarg del mes de  juliol.

La cita arriba amb una doble convocatòria: a les 10.00h es celebrarà el torneig El Capo, dirigit a qualsevol equip de quatre persones que hagi o no participat als anteriors tornejos mentre que a partir de les 15.00h es jugaran les finals del CCKP.

Una vegada entregats els trofeus, a les 21.00h hi ha previst un sopar i festa al mateix xiringuito per tots aquells participants i simpatitzants, a un preu de 12 euros per persona. El pagament es farà al mateix xiringuito però cal confirmar l’assistència prèviament a administracio@korfbal.cat

Cal formalitzar les inscripcions abans del proper 28 d’agost enviant un correu electrònic amb el document d’inscripció i el resguard de pagament a administracio@korfbal.cat. El preu d’inscripció al és de 20 euros per equip i s’ha d’ingressar al número de compte 0081-0520-84-0001147815, amb el nom equip + CCKP Torneig “el Capo”.

Com la resta de tornejos del Circuit Català de Korfbal Platja s’aplicarà el reglament aprovat per l’IKF