La UKSA guanya també a Terrassa

0
785
 uksaDesprés de la derrota front el CK Badalona la setmana passada, la UKSA buscava continuar sumant punts i demostrar que havia estat un mal dia. Així, s’enfrontava al CK Vallparadis (Terrassa – el Vallès Occidental) en un partit que es preveia molt dificultós. La primera part va ser un degoteig de cistelles per part dels dos equips, l’empat era la nota predominant i cap dels dos conjunts aconseguia marxar en el marcador, es va arribar al 6 a 6 de la mitja part amb molt bones vibracions.
En la segona part la UKSA va començar a avançar-se en el marcador, amb una defensa molt solida i concentrada i un atac amb moltes idees i amb efectivitat en el llançament, el marcador es va anar posant del costat adrianenc, i només durant uns minuts el Vallparadís va reaccionar i aconseguir posar en problemes a la UKSA forçant dos penaltys. Malgrat això, els de Sant Adrià van respondre de forma contundent aconseguint arribar als darrers minuts del partit amb un avantatge de dues cistelles i el resultat final de 13 a 15.
Amb aquest resultat la UKSA puja a la cinquena posició de la taula, i aconsegueix guanyar els tres partits fora de casa del que va de temporada. El proper diumenge a les 11:30 rebrà al CK Baix Empordà al Poliesportiu Municipal del Besòs, amb la intenció de continuar sumant victòries i consolidar-se a la part alta de la classificació.
Del partit cal destacar l’actuació espectacular d’Alejandro Díaz amb 5 cistelles, així com les dues cistelles de Karen López, Lídia Fos, Albert Gil i Marc Molina. També van anotar Sonia Ramos i David Resmella.
També cal destacar les dues grans victòries de l’equip cadet, 5 a 3 i 3 a 5 front el CK Barcelona i el Alexandre Galí, que els catapulta a les primeres posicions de la lliga.