Una de freda i una de calenta pel CK Castellbisbal

0
646

2013-11-30 20.29.59Cap de setmana amb resultats diferents pels equips de 2ª i 1ª divisió del Club Korfbal Castellbisbal.

En el 1er partit disputat dissabte passat a Castellbisbal de 2ª divisió, els locals varen saber imposar-se al sempre difícil CEVG “B” per 13 a 10, i fer evident aquest canvi de tendència en positiu dels nostres jugadors i jugadores. En una 1ª part amb una anotació ridícula (5-3), els castellbisbalencs foren els clars dominadors del partit, amb una forta defensa que no es complementà amb una suficient efectivitat en atac. A la 2ª part el partit va agafar més ritme i escalfà més l’ambient, veient-se un joc més dinàmic, a un Vilanova més encertat, i a un Castellbisbal que tot i cometre moltes errades de concentració, va saber en els moments decisius no deixar-se atrapar pels visitants, aconseguint així el seu segon triomf consecutiu després de la seva visita a Lleida.

Respecte el duel de 1ª divisió entre el 3er classificat CK Castellbisbal i el 2on CEVG, lamentar la desfeta dels locals a la 2ª part, després d’haver disputat una interessant i lluïda 1ª part. Va ser a la represa on, del 10-8 a favor, es passà a una remuntada rival que es feu del tot evident quan els nostres es quedaren clavats en els 13 punts. El Vilanova va saber aprofitar-se de la davallada física i anímica local en determinats moments per a posar-se per davant en el marcador, i establir un marcador final de 15 a 20 que resultà desmesurada per a la igualtat que es va poder veure sobre la pista.

En quant al partit de 3ª divisió ajornat contra el Club Korfbal Sabadell, s’està treballant per tal de poder-lo disputar el més aviat possible, sent el proper dijous a la tarda una alternativa prou factible.

 

(Cròniques cedides pel CK Castellbisbal)