Renovat el conveni amb el servei mèdic de les seleccions

0
747

Aquesta setmana el responsable de les seleccions de la Federació Catalana de Korfbal, Rosendo García, i la team manager, Marta Flores, han signat la renovació del conveni de col·laboració amb el doctor Josep Sales.

Amb la firma d’aquest text, Sales allarga com a mínim un any més la seva col·laboració amb la FCK com a Cap dels Serveis Mèdics de les seleccions catalanes –des de la sots-14 fins l’absoluta– després que s’estrenés al càrrec de manera oficial durant el Mundial de Korfbal sots-23 celebrat a Barcelona.

Llarga experiència professional
El terrassenc Josep Sales és especialista en cirurgia ortopèdica i traumatologia, així com en medicina de l’Educació Física i de l’Esport. Compta amb una llarga trajectòria professional en institucions mèdiques com l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa,  Egarsat/Suma (MATMPSS) i al capdavant del servei mèdic de les entitats esportives Club Gimàstic Terrassa, Terrassa FC i Hoquei Herba de Terrassa –durant l’Olimpíada de Barcelona 92–.

A la dècada de 1980, Sales va ser jugador del primer equip del Terrassa FC, experiència que li va permetre disputar diversos campionats de Catalunya i Espanya, així com ser escollit Millor jugador de futbol de Terrassa (1984), entre d’altres reconeixements.