Els darrers finalistes de lliga es decidiran al 3r partit

0
355

Els play-offs de final de lliga són sempre una garantia d’emocions i partits vibrants en la lluita per una de les preuades places a la final.

A 2a divisió, el CK Castellbisbal B va sortir victoriós del seu 2n duel contra el Sant Llorenç KC (11-16), i amb aquest nou triomf, va resoldre aquesta eliminatòria i serà el primer finalista de la final de lliga d’aquesta categoria que es disputarà el dissabte 11 de juny a Platja d’Aro (a les 17:00 h).

El rival d’aquests encara està per decidir, en tant que el KC Barcelona B va igualar la seva eliminatòria després del seu triomf ahir diumenge contra el CK Vallparadís B (23-20). El 3r i definitiu partit es disputarà el dissabte 4 de juny a les 17:45 h al Pav. St. Llorenç de Terrassa.

Per la seva banda, l’actual campió de lliga, el CK Vallparadís, va fer valer la seva experiència i bona trajectòria en lliga durant tot aquest any enduent-se també el 2n partit de la seva eliminatòria contra el CK Badalona (11-22). Un rival que, com és habitual, va lluitar fins al final, mai donant una pilota per perduda i demostrant el bon treball i la bona progressió de molts dels seus joves jugadors que ara juguen al 1r equip.

L’equip terrassenc haurà d’esperar encara a conèixer el seu rival a la final del dia 11 de juny a Platja d’Aro (19:00 h), ja que l’altra eliminatòria entre el KC Barcelona i el Platja d’Aro KC es troba empatada després de l’espectacular i emocionantíssim 2n partit disputat dissabte passat a Palamós, amb triomf final in extremis dels gironins per 19 a 18. El 3r i definitiu partit està programat pel diumenge vinent a les 15:30 h al Pavelló SAFA Horta de Barcelona.

Des d’aquí desitgem moltíssima sort a tots els equips i convidem a tots i a totes a gaudir en directe d’aquests emocionantíssims i decisius darrers partits que determinaran els definitius finalistes d’aquestes Lligues Nacionals de Korfbal 2021-22. Gaudim del korfbal!

(*) Els resultats actualitzats de tots els partits estan disponibles als següents enllaços: 1a Divisió | 2a Divisió

ACTUALITZACIÓ (canvis d’hora):
(**) El 3r partit entre Vallparadís B – KCB B es jugarà dissabte 4/juny a les 15:45 h.
(***) El 3r partit entre KCB A – PKC A es jugarà diumenge 5/juny a les 15:30 h.

NOTÍCIES ANTERIORS (17/5/2022): www.korfbal.cat/definits-els-play-offs-de-les-lligues-catalanes-de-korbal-2021-22/

Foto de portada: Jesús Martínez Castillo | @j3susmtzz