El Vilanova aixeca la primera Supercopa

0
1058

L’equip entrenat per Rosendo Garcia s’imposa per 17-18 al KCB i es converteix en el primer equip català que guanya la Supercopa

Els mateixos rivals de la final de la lliga, el KCB i el CEVG, es van tornar a veure les cares aquest diumenge a la final de la Supercopa, un títol novell en el palmarès del korfbal català. Aquesta vegada, però, el partit va tenir un guió ben diferent al de l’últim enfrontament, i és que el Club Esportiu Vilanova i la Geltrú es va imposar per 17 a 18 al vigent campió de lliga.

Malgrat que el matx s’inicià amb una certa igualtat en el marcador, ben aviat arribà una primera avantatge pel conjunt vilanoví, que amb cistelles de Sergi Pau, Ivan Alberich, Ivan Bara i Olga Gandía va aconseguir arribar al descans guanyant per 10 a 7.

A la represa, l’enfrontament va fer un gir per moments i va ser el KCB qui va agafar la iniciativa. L’equip entrenat per Albert Vidanya va millorar el seu encert i va empatar el partit en dues ocasions (minut 41 i 46) i inclús va arribar a situar-se per davant al minut 51. Però el Vilanova, que en aquesta ocasió exercia d’equip visitant, no es va donar per vençut i va tornar a capgirar el marcador en els últims deu minuts gràcies a un valuós parcial de 2-3 que li va permetre guanyar el partit per 17-18 i aixecar la primera copa de la temporada.

Aquesta victòria permet a l’equip entrenat per Rosendo García tancar la pretemporada i encarar l’inici de lliga amb sensacions molt positives.

L’entrega de premis de la final de la Supercopa va comptar amb la presència del director del Consell General de l’Esport, Gerard Figueras.

Anotadors i anotadores del partit
CEVG: Sergi Pau Gabriel (5), Olga Gandía (5), Tamara Gutiérrez (3), Ivan Alberich (2), Ivan Bara (2), Raquel Varela (1), Sílvia Ferré, Núria Ventura.

KCB: Javi Navarro (6), Mireia Figuera (4), Jose Álvarez (3), Guillem Devant (2), Anna Gill (1), Aitor Huguet (1), Ester Reguant, Julia Hereza, Miquel Gil, Marta Ortiz.