Arriba el primer títol de la temporada

0
907

El vigent campió de lliga, el KC Barcelona, i el de Copa, el CE Vilanova i la Geltrú, s’enfrontaran aquest proper diumenge 6 d’octubre en el primer títol de la temporada, la Supercopa, una competició que arriba per primera vegada en la història del korfbal català.

Ambdós equips ja fa temps que s’entrenen i afronten el partit com un test de pre-temporada. “És el primer examen important en aquest inici de temporada que posarà a proba el nostre nivell. La nostra intenció és poder lluitar el partit i mantenir una estabilitat de joc que ens permeti guanyar l’actual campió de lliga”, explica l’entrenador del CEVG”, Rosendo Garcia.

Per la seva banda, el tècnic del KCB, Albert Vidanya, veu en l’enfrontament una oportunitat per agafar rodatge amb la nova normativa europea de l’IKF: “És interessant poder provar les noves regles sobre les substitucions lliures que s’utilitzaran a la Europacup, tot i que no crec que puguin influir gaire en el partit”. Alhora, reconeix que “a nivell competitiu és un bon test per valorar quines seran les aspiracions dels dos equips durant la present temporada”.

La Supercopa tindrà lloc, a partit únic, aquest diumenge a les 17.30h al Pavelló Poliesportiu del Garraf.