Els jugadors de korfbal s’enfronten a les pistes de pàdel

0
947

El Pàdel Indoor Castellbisbal ha organitzat un torneig de pàdel el proper dissabte 28 de setembre dirigit al món del korfbal, amb l’objectiu que els jugadors i jugadores dels diferents clubs catalans s’enfrontin en un altre esport molt diferent i passin una bona vetllada.

L’organització espera arribar a la xifra de més de 20 parelles que s’enfrontaran entre sí per guanyar un abonament de 5 hores de pàdel i una classe per a dues persones.

Les inscripcions s’han de fer arribar a xvidal@padelcastellbisbal fins el 23 de setembre. L’activitat té un preu de 8 euros per jugador.

Club de nova creació
El Pàdel Castellbisbal es va inaugurar el passat 27 d’abril. Des d’aleshores, ha aconseguit que aquest esport agafi força al municipi del Vallès Occidental, gràcies a l’organització d’esdeveniments com les 24 hores de pàdel, que al mes de juliol van comptar amb la participació de jugadors/es del CK Castellbsibal, CK Vacarisses i AEE Lladonosa.

La vinculació d’aquesta activitat amb el món del korfbal és evident, ja que darrere del Pàdel Castellbisbal, en la funció de director esportiu, hi trobem en Xavier Vidal, un dels noms destacats quan parlem de korfbal. Vidal compte amb una llarga trajectòria com a jugador en equips com el SLKC, CK Vacarisses i el CK Castellbisbal, on juga actualment. També ha participat internacionalment amb la selecció catalana en mundials absoluts, universitaris, europeus absoluts, etc.