Definits els play-offs de les Lligues Catalanes de Korfbal 2021-22

0
622

Les lligues regulars de 1a i 2a Divisió van finalitzar el darrer cap de setmana deixant definits els equips que jugaran els sempre emocionants play-offs de final de temporada.

CLASSIFICACIÓ FINAL DE 1a DIVISIÓ – Mes informació i resultats actualitzats aquí

CLASSIFICACIÓ FINAL DE 2a DIVISIÓ – Mes informació i resultats actualitzats aquí

Els 4 primers classificats de cada categoria jugaran a partir d’aquesta setmana pel trofeu de campions de la seva respectiva lliga i, en el cas dels de 1a Divisió, per veure quins son els dos equips finalistes que es classificarien per a poder disputar la següent edició de la nova IKF Europe Korfball Champions League organitzada per la Federació Internacional de Korfbal.

Les dates, horaris i emplaçaments dels diferents enfrontaments ja han estat confirmats per tots els equips. Les eliminatòries es decidiran al millor de 3 partits, gaudint els 1rs i 2ns classificats a la lliga del factor pista en el cas que fos necessari un 3r i definitiu partit de desempat. Els resultats actualitzats d’aquests propers partits estaran disponibles als següents enllaços: 1a Divisió | 2a Divisió

ACTUALITZACIÓ (canvis d’hora):
(**) El 3r partit entre Vallparadís B – KCB B es jugarà dissabte 4/juny a les 15:45 h.
(***) El 3r partit entre KCB A – PKC A es jugarà diumenge 5/juny a les 15:30 h.

Els vencedors d’aquests duels es classificaran per a la disputa de les Finals Nacionals de 1a i 2a Divisió, que es jugaran a un únic i definitiu partit el dissabte 11 de juny de 2022 al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro: a les 17:00 h la final de 2a Divisió i a les 19:00 h la de 1a Divisió.

Amb aquesta darrera jornada es donarà per finalitzada la temporada actual, i permetrà a les seleccions nacionals catalanes de diferents categories intensificar els seus entrenaments de cara als nombrosos campionats i tornejos internacionals previstos pels mesos vinents.

 

Foto portada: @j3susmtzz