El Vallparadís vol afegir una Europa Shield més al seu palmarès

0
657

Serà la cinquena vegada que l’equip terrassenc juga aquesta competició europea, després d’haver-la guanyat el 2009, 2011 i 2013

El Korfbal Assessoria Vallparadís visitarà aquest cap de setmana la ciutat txeca de Prostějov en la seva cita internacional de l’any 2019: l’Europa Shield. L’equip,  que fa un any que entrena en solitari Manel Ramon després de substituir Miguel Angel Tobaruela quan va finalitzar l’Europa Cup 2018, afrontarà aquesta competició europea de clubs, la segona en importància, amb molta il·lusió.

“Les sensacions de l’equip per l’Europa Shield són molt bones. Hem treballat molt sabent el nivell i la dificultat del torneig,; hi arribem en el millor moment de la temporada”, afirma Ramon.

El torneig es jugarà a la localitat de Prostějov, de divendres a diumenge, amb un total de vuit equips europeus, tot i que l’equip emprendrà l’expedició dijous. El Vallparadís ha quedat emparellat en el grup B juntament amb l’hongarès Szentendrei Honvéd Kinizsi SE, el txec SK RG Prostějov i l’alemany Schweriner-Korfball-Club e.V. 67, aquest últim, el més fort del grup. A escala general de la competició, l’entrenador reconeix que els equips més temibles són els conjunts anglès (Bec) i el portuguès (Grupo Desportivo de Bons Dias).

Tot i això, Manel Ramon recorda que “l’objectiu ha de ser guanyar i tornar a portar el korfbal català el més amunt possible”.  I afegeix: “som conscients que l’objectiu que ens marquem és difícil, però encarem el repte amb moltes ganes i molta ambició”.

Serà la cinquena participació del KA Vallparadís en l’Europa Shield, després d’haver-la guanyat en les edicions del 2009, 2011 i 2013 i d’haver assolit la medalla de plata el 2014 a Vilanova i la Geltrú.

Es podrà seguir tota la informació del torneig en els perfils socials de l’IKF amb l’etiqueta #EShield2019 i #korfball:

► Facebook.com/korfball.org
► Twitter.com/korfball
► Instagram.com/korfball_org