El Vallparadís cau a semifinals i acaba l’Europa Shield en quarta posició

0
327

Dues derrotes per la mínima en el tercer i darrer dia de competició de l’Europa Shield de la República Txeca han deixat el CK Vallparadís sense l’opció d’aconseguir una medalla en la segona competició europea de clubs. L’equip terrassenc ha perdut a semifinals diumenge per 14 a 13 contra el Ceské Budejovice i tampoc no ha pogut guanyar el txec Prostejov en el partit per a la medalla de bronze, per la qual cosa ha quedat en quarta posició final.

Si ens fixem en els resultats del Vallparadís veiem com l’equip ha repetit un resultat molt concret fins a quatre vegades en tres dies: 14-13. Divendres es va estrenar en competició guanyant amb aquest resultat el conjunt txec Prostejov, l’equip local que ha acabat aconseguint la medalla de bronze.

Dissabte a primera hora va perdre per aquest resultat invertit contra l’hongarès Szentendre Kinizsi Honvéd SE (13-14) i va guanyar l’alemany Schweriner KC amb el partit amb més avantatge en el marcador (10-15). Com a conseqüència, es va classificar com a primer equip del grup B de la competició amb 7 punts.

Diumenge ha tornat a repetir el resultat en forma de derrota: 14 a 13 contra el Ceské Budejovice (KCC SOKOL) a semifinals i 14 a 13 contra el Prostejov en el partit per a la medalla de bronze.

La jugadora Jessica Lechuga reconeix que “el nivell de les Europa Shield que havíem viscut anteriorment fins ara ha augmentat moltíssim”. Tot i això, afirma: “Estem tristos perquè el nostre objectiu era guanyar, però crec que hem fet un molt bon paper, encara que no es vegi reflectit en la posició que hem obtingut. Teníem l’equip molt tocat amb lesions, però tot i així hem sabut competir fins al final”.

Podeu tornar a veure els partits en aquest enllaç. 

L’Europa Shield ha comptat amb l’arbitratge de la jugadora del KC Barcelona Olga Gandía.

Imatges: Ladislav Máša