La selecció catalana absoluta testarà el seu joc dijous contra la potent sub-21 holandesa a Castellbisbal

0
543

Aquest dijous 22 de juny l’Illa Esportiva de Castellbisbal rebrà una visita molt destacada: la selecció holandesa sub-21. El vigent campió del Mundial sub-23 de korfbal està aquesta setmana per terres catalanes tot realitzant un stage de preparació que l’ha portat a efectuar una sèrie d’activitats, partits i clínics amb diferents equips catalans.

El plat fort d’aquesta estada és, sense dubte, el partit que enfrontarà la selecció holandesa sub-21 i la selecció catalana absoluta, recent medallista de bronze en el Campionat Europeu d’Holanda del 2016. Es tracta, doncs, d’una gran oportunitat de veure korfbal de molt alt nivell. L’enfrontament tindrà lloc aquest dijous a les 20.30h a l’Illa Esportiva de Castellbisbal.


CK Montcada- Selecció holandesa sub-21, dimecres a Montcada (20.30h)
Després del partit entre el conjunt holandès i el vigent campió de la lliga i la Copa Catalana, el Korfbal Assessoria Vallparadís, disputat dimarts a Terrassa, avui dimecres és el torn del CK Montcada, que es medirà davant la sub-21 holandesa a les 20.30h a la Pista Municipal Coberta de Montcada. Abans, a les 18h s’efectuarà un entrenament conjunt amb la selecció catalana sub-17.

 

 

 

 

 

 

 

Imatges: Marco Spelten