El programa “Fa x tu” continua portant el korfbal a les escoles de Barcelona

0
650

Dintre de les accions de promoció que la Federació Catalana de Korfbal realitza cada temporada, l’acció dins del programa “FA X TU A L’ESCOLA” és una de les més importants i participatives. La darrera d’aquestes jornades organitzades en col·laboració amb l’IBE (Institut Barcelona Esports) va tenir lloc la setmana passada al CEM de la Mar Bella.

Per aquest curs 2021-22 està previst realitzar un total de 12 sessions amb alumnes de 5è de primària de diferents centres de la ciutat de Barcelona. Enguany també es preveu poder realitzar 2 sessions més amb centres de secundària.

Les jornades estan organitzades i estructurades per a poder-se disputar seguint un format de competició. És per aquest motiu que durant aquest curs i el passat es va haver de modificar l’activitat per tal de poder respectar i complir totes les mesures i les restriccions imposades per la COVID.

Els centres participants en aquesta activitat van disposar de pilotes i cistelles durant un període de temps previ, així com de diverses activitats de formació dirigida als mestres. Tot aquest programa té com a objectiu que tots els grups puguin arribar a la Mar Bella i culminar aquesta preparació gaudint d’una jornada plena de partits, bon ambient i emoció, disputant-se tota ella en horari lectiu.

Els centres participants en aquests darrers tres dies han estat:

– Torrent de Can Carabassa
– Sant Ramon Nonat
– MM. Concepcionistes
– La Farigola del Clot
– Arc Iris
– Àgora

 

Més informació: www.korfbal.cat/esport-fa-x-tu