Ja es coneixen els emparellaments i horaris de la Copa Catalana 2022

0
902

[Actualitzat] El passat dimecres 20 de gener es va realitzar el sorteig amb tots els equips participants de les Copes Catalanes de Korfbal 2022 A i B. En diferents caps de setmana del mes de març, s’enfrontaran en els corresponents partits de quarts de final, semifinals i finals.

El primer cap de setmana del 5 i 6 de març es disputaran els quarts de final i semifinals de la Copa Catalana B a l’Illa Esportiva de Castellbisbal, així com el partit avançat de quarts de final de la Copa  Catalana A entre el PKC A i CKC A.

A la setmana següent es jugaran les dues semifinals de la Copa Catalana A el diumenge 13 març al Pavelló Municipal de Vacarisses, que deixarien definides les finals a disputar-se el diumenge 20 de març al Pavelló Municipal de Montcada i Reixac.

La disputa d’aquestes jornades podran estar condicionades per la situació sociosanitària que es doni en aquell moment en la lluita per evitar la propagació del coronavirus.

ACTUALITZACIÓ 18/2/2022: (I) – Modificació dels horaris dels partits de Copa A a Vacarisses del 13/3/2022. Les dues semifinals es jugaran per la tarda a les 16:30h i 18:30h. (II) – Els horaris mostrats de les finals són els definitius.

Als següents enllaços trobareu cada setmana els emparellaments i resultats actualitzats de les diferents eliminatòries: Resultats COPA BResultats COPA A

Encreuaments i horaris de la Copa Catalana B
Vídeo del sorteig de la Copa “B” (Facebook Live)

Encreuaments i horaris de la Copa Catalana A
Vídeo del sorteig de la Copa “A” (Facebook Live)