El KCB s’imposa al Vilanova en un assaig dels play-off

0
414

Amb les primeres quatre posicions de la lliga regular definides, el KCB va guanyar dissabte el sempre complicat Vilanova per 26 a 24. Era el tercer enfrontament oficial de la temporada contra el conjunt de Rosendo García, que es va imposar en la final de la Supercopa i en el partit d’anada.

En aquesta ocasió, però, va ser l’equip d’Albert Vidanya qui va jugar amb una revolució més i va marcar la diferència a la primera meitat, situant-se al descans amb un favorable 13 a 9. A la segona part, el KCB va passar per algun moment de dubte que va saber aprofitar el Vilanova per reduir distàncies en el marcador, que en el minut 48 reflectia un ajustat 19 a 19. Però els barcelonins no van defallir i van aconseguir una victòria que demostra un bon estat de forma contra el rival amb qui quedaran emparellats en els play-off de la lliga.

El KCB tancarà la lliga regular aquest divendres a la pista del CK Montcada, en un partit aplaçat.

KCB: Javi Navarro (9), Jose Álvarez (6), Guillem Devant (4), Mireia Figuera (4), Marta Ortiz (1), Dani Vidaña (1), Ester Reguant (1), Anna Gill.

També dissabte, l’equip de la Tercera Divisió va ensopegar contra el CK Sabadell per 10 a 22, en un enfrontament amb una dinàmica i resultat semblants al partit d’anada disputat a Sabadell (21-10).

KCB: Rubén Martín (2), Joan Garcia (3), Marc Garcia (2), Yara Huguet (2), Jonathan Malo (1), Serena Lunardi, Maite Mercader, Mica Álvarez, Víctor Martín, Oihana Gallastegi.

(Crònica cedida pel KC Barcelona)