El Club Korfbal Castellbisbal es classifica pels play-off

0
456

A falta d’una jornada per a la fi de la lliga regular, l’equip de lliga nacional del CK Castellbisbal ha aconseguit la classificació matemàtica pels play-off de final de lliga, que el permetrà disputar aquesta darrera eliminatòria al millor de 3 partits en la lluita per una plaça a la gran final del 7 de juny.

La classificació es feu efectiva aquest darrer dissabte a pista del CK Vacarisses, davant d’un equip local que res s’hi jugava, i que complicà moltíssim un partit que a priori s’havia de decantar fàcilment a favor dels visitants. El matxt va estar força lluitat i competit, i els castellbisbalencs van haver de suar de valent per a endur-se la victòria, on el 19-30 final no va ser un fidel exemple del devenir real del partit. Respecte d’aquest darrer enfrontament de lliga que li resta per disputar, tindrà lloc a l’Illa Esportiva contra el Korfbal Montcada el proper diumenge dia 11 a les 13:00h.

En quant a l’equip de 2ª divisió, que disputava el seu darrer partit de lliga i sense opcions de quedar ja entre els 4 primers classificats, va acomiadar-se de la competició amb un treballat triomf a pista del CK Badalona per 11 a 18. El conjunt va deixar bones sensacions a la pista, tot destacant la participació de nombrosos jugadors i jugadores de l’equip de 3ª divisió, que els permeté així jugar a un nivell superior a l’habitual de 3ª, tot pensant en preparar-se el millor possible pels decisius partits que la propera jornada hauran de disputar tot buscant assegurar-se una plaça als play-off finals de la lliga de 3ª divisió.

És per això que us convoquem pel proper cap de setmana a l’Illa Esportiva de Castellbisbal per a donar suporta a aquest engrescador equip de 3ª divisió del CK Castellbisbal, que bé es mereix disputar els sempre il·lusionants i apassionants finals de lliga, i també com a premi per la bona feina realitzada al llarg de tota aquesta temporada. El somni és possible! 

L’horari dels dos partits de 3ª que hauran de disputar aquest cap de setmana serà el següent (tots al pavelló exterior de l’Illa Esportiva de Castellbisbal): dissabte dia 10 de maig a les 16:00h contra K. Vallparadís “C”, i el diumenge dia 11 a les 17:00h, contra el CK Baix Empordà “B”.

(Crònica cedida pel CK Castellbisbal)