Inaugurada la temporada de trobades “Fa Per Tu” de korfbal

0
1349

Aquesta primera setmana de desembre l’àrea de promoció ha iniciat les trobades de Korfbal Fa per Tu, adreçades a centres escolars de primària. S’han realitzat 3 sessions el 2, 3, i 4 de desembre al CEM Mar Bella de Barcelona, d’un total de 9 sessions que es faran al llarg de la temporada. Aquestes van dirigides a alumnes de 3r de primària de diferents escoles de la ciutat comtal.

La primera sessió de korfbal Fa per Tu del 2 de desembre va comptar amb els centres escolars: La Salle Gràcia (3 equips), Concepció Arenal (4 equips) i Bogatell (6 equips).

La segona sessió del 3 de desembre va comptar amb els centres Alexandre Galí (2 equips), Poeta Foix (3 equips), La Mar Bella (3 equips), Els Xiprers (3 equips).

En la tercera sessió del 4 de desembre hi van participar les escoles Miquel Blanch (2 equips), Virolai (6 equips) i Pompeu Fabra (3 equips).

En total, van participar casi 300 alumnes en tres dies i es preveu que la xifra durant les 9 sessions arribi als 1000 participants.

Prova pilot de beach korfbal per a instituts
Al proper mes de març l’àrea de promoció farà dues proves pilot de beach korfbal per a alumnes de 3r d’ESO a les cistelles de korfbal fixes de la platja del Bogatell que comptarà amb un total de 150 alumnes per dia.

Formació de professorat al Vallès Occidental Sud
I el passat dijous 26 de novembre, es va impartir una sessió de Formació al professorat d’Educació Física del Vallès Occidental Sud (CEVO) a l’institut La Romànica de Barberà del Vallès, a la qual van assistir una vintena de docents. Es tractava de la primera formació korfbalística al Vallès Occidental Sud.

IMG_7096