Vallparadís i Castellbisbal prometen espectacle en la gran final de la Lliga Nacional de dissabte a Terrassa

0
1036

 

El Pavelló de Sant Llorenç de Terrassa serà l’escenari de les Finals Nacionals de korfbal 2015. La cita tindrà lloc aquest dissabte a la tarda i servirà per donar a conèixer els nous guanyadors de la lliga 2014-15 de les tres categories absolutes del korfbal català.

Després de desfer-se del KC Barcelona amb tan sols dos partits de semifinals, el Castellbisbal arribarà dissabte a la primera final de la màxima lliga catalana de la seva història. S’enfrontarà al vigent campió de la Copa Catalana i la Lliga Nacional, l’equip local del Vallparadís, en un partit que promet ser molt emocionant (19.30h). Tots dos equips tenen, per ara, garantida la seva participació a Europa la temporada vinent. El guanyador de la lliga disputarà la màxima lliga europea de clubs (Europa Cup), mentre que el segon tindrà l’oportunitat de jugar l’Europa Shield.

Els equips de Castellbisbal i Vallparadís seran també els protagonistes de la final de la Segona Divisió (17.30h). A primera hora, a les 16.00h, la jornada de finals s’inaugurarà amb la final de la Tercera Divisió entre l’equip empordanès PKC i el Badalona B.

L’entrada pels tres partits tindrà un cost de 2 euros simbòlics. Durant tota la tarda hi haurà servei de bar al pavelló de Sant Llorenç.

La temporada 2014-15 es clausurarà oficialment el proper dissabte 20 de juny amb la Gala de final de temporada.