El Vallparadís, primer finalista de la Lliga Nacional

0
1128

Aquest cap de setmana, el K Assessoria Vallparadís ha guanyat el CK Castellbisbal per 31-26 i s’ha convertit en el primer finalista de la Lliga Nacional. L’altra eliminatòria entre el KC Barcelona i el CE Korfbal VNG/El Surtidor es decidirà al 3r partit, després que aquest dissabte el Vilanova guanyés 22-18 als barcelonins, tot forçant el 3r partit de play-off, que s’haurà de jugar entre setmana i abans de la final de l’11 de juny.

A la Segona Divisió, ja hi ha finalistes: Castellbisbal i Montcada
El CK Castellbisbal s’ha desfet del SLKC aquest diumenge al matí per 20-26, tot aconseguint decantar l’eliminatòria a favor seu, mentre que el Montcada ha guanyat el KCB per 23-19 en el segon partit de play-off. D’aquesta manera, a la 2a Divisió, tots els quatre equips participaran en una final aquesta temporada: Castellbisbal i Montcada jugaran la final de la lliga i KCB i St Llorenç s’enfrontaran en la final de la Copa Catalana B.

El Lleida, primer finalista de la 3a Divisió
A la 3a Divisió, el CK Lleida ha derrotat  la UKSA per 11-22 en el segon partit de play-off, tot classificant-se per a la primera final de lliga de la seva història. L’altra eliminatòria entre el SLKC B i CK Castellbisbal C s’haurà de decidir al tercer partit després que l’equip terrassenc hagi guanyat el Castellbisbal per 22-19 en el segon partit de play-off.