Tot a punt per al Pre-Europeu de França!

0
1557

Catalunya buscarà la classificació per a l’Europeu d’Holanda 2016

El combinat de jugadors i jugadores de les seleccions catalanes sub-23 i absoluta de korfbal emprendrà aquest dijous l’expedició cap a França per disputar-hi el Pre-Europeu, que si supera satisfactòriament li permetrà classificar-se per a l’Europeu absolut de korfbal d’Holanda de finals d’octubre d’aquest any.

El torneig es jugarà del 3 al 5 de juny a la localitat de Saint Etienne i enfrontarà les seleccions de França, Turquia, Irlanda, Gal·les, Suècia i Catalunya, de les quals només es classificaran els dos primers equips. Els partits tindran una durada de dues parts de 17 minuts a temps real.

L’entrenador d’aquest combinat de jugadors i jugadores de la selecció sub-23 i absoluta, David Guzman, recorda que “de bon inici, el Pre-Europeu es va determinar que el disputaria la sub-23, de camí a la preparació del Mundial u23, però les baixes per motius personals  van forçar a convocar nous jugadors. Alhora, la disponibilitat per a les dates del torneig i la coincidència amb la competició de lliga ha estat determinant en tot moment la possibilitat de triar uns jugadors o uns altres”.

També destaca que “el grup és una barreja de gent experimentada i de jugadors més joves que debutaran en la categoria, i pensem que podem perfectament aconseguir l’objectiu, sempre i quan despleguem tot el nostre potencial”. Finalment, quan se li pregunta pels rivals, l’entrenador afirma: “Irlanda, Gal·les i Turquia segurament siguin les seleccions que més problemes puguin plantejar, mentre que Suècia i França a priori no haurien de presentar gaires dificultats”.

Catalunya debutarà divendres a les 12.00h contra la selecció irlandesa i a les 20.45h jugarà amb Suècia. Dissabte jugarà a les 14.30h contra Gal·les i a les 20.00h amb França. Diumenge acabarà el torneig jugant contra Turquia a les 13.00h.

L’equip està compost per:

Miriam Moraleda
Mari Hernandez
Nadia Beltran
Aida Rodriguez
Xènia Ramis
Berta Alomà
Dani Fernandez
Joel Rus
Adrià Garcia
Albert Padilla
Alex Llovera
Miquel Gil
Javi Navarro
Albert Camprubí

Entrenadors: David Guzmán, Xavi Vidal
Team Manager: Sergi Pérez

Captura