El korfbal serà un dels esports presents al nou espai lúdic “Totesport” que se celebrarà del 2 al 5 de gener a l’INEFC de Barcelona

0
151

Totesport és una nova proposta despai lúdic esportiu adreçat a infants i joves, on els
assistents tindran l’oportunitat de jugar i descobrir tota mena d’esports des d’una
nova mirada, amb esportistes femenines com a referents de cada modalitat.

Esportistes de renom com Laia Sanz, Laia Palau, Maica Garcia o Núria Picas seran algunes de les figures destacades.

Pel que fa al korfbal, el dia 2 al matí, la jugadora internacional catalana Berta Alomà participarà en una taula rodona, on aportarà la seva visió sobre l’esport femení i l’esport mixt, i que servirà com a introducció per a les activitats i tallers que es duran a terme durant tot el dia 3 i següents.

Aquestes jornades es faran a les instal·lacions de l’Institut Nacional d’Educació Física INEFC de Barcelona (Av. de l’Estadi, 12-22), en els horaris següents:

2, 3 i 4 de gener: de 10h a 20h
5 de gener: de 10h a 14h

Les entrades es poden aconseguir de manera gratuïta si es compren anticipadament en el següent enllaç. Si no, el preu en taquilla serà de 3 € l’entrada individual i de 5 € la familiar.

ACTUALITZACIÓ (3/1/2022): Durant les primeres hores, més de 1.000 persones es van apropat a conèixer esports com el korfbal de la mà referents femenines.

Laura Vilagrà (Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya), durant la visita a l’espai, va subratllar que “avui és un dia important perquè visualitzem molt bona part de l’esport de Catalunya i els seus referents femenins”.

Per la seva part, Anna Caula, Secretaria General de l’Esport, va manifestar la satisfacció per veure fet realitat “un espai lúdic diferent i il·lusionant” que demostra que “la dona forma part de l’esport en tots els seus àmbits”.

Podeu trobar aquesta informació i molt més a la web http://entretotesjoc.cat