El Vallparadís es consolida com a dominador de la Copa Catalana de korfbal

0
2504

El Korfbal Assessoria Vallparadís ha aconseguit aquest diumenge al migdia la quarta Copa Catalana seguida de la seva història. El conjunt que entrena Miguel Angel Tobaruela ha superat el CK Castellbisbal per 37-32 en un partit una mica més igualat que en d’altres finals d’aquestes característiques.

El Pavelló Municipal Can Noguera de La Garriga ha estat l’escenari d’aquesta gran final que repetia els protagonistes de les dues últimes edicions. Tot i la diferència final, l’equip terrassenc no ha començat a dominar en el marcador fins a la meitat de la segona part, ja que en la primera meitat, la màxima diferència en el marcador ha estat de només quatre punts. Quan faltaven 7 minuts per arribar al final, ha debutat la jugadora terrassenca Maria Garcia, qui ha anotat una cistella en el mateix minut d’entrar.

Castellbisbal, guanyador de la Copa B
La final de la Copa Catalana B ha inaugurat el gran matí de korfbal a La Garriga. El duel entre el Castellbisbal B i el Vilanova B s’ha mantingut favorable a l’equip castellbisbalenc des del minut 19. Després del 13 a 8 de la mitja part, el partit ha comptat amb una dinàmica molt semblant a la de la primera meitat, fins arribar al resultat final de 21 a 17.

Oscar Hernández i Cristian Garcia, amb 5 cistelles tots dos, han estat els màxims anotadors del partit.

El Sant Llorenç s’emporta la Copa C
El Sant Llorenç KC B s’ha adjudicat la final de la Copa Catalana C després de superar el Serveto CK Lleida per 21 a 17. Tot i que a meitat del primer període els terrassencs han agafat certa avantatge en l’electrònic, cap a la darrera meitat del partit els lleidatans han aconseguit acostar-se fins a dos punts, però no han pogut canviar la dinàmica del partit i el resultat final ha estat favorable al Sant Llorenç.

El terrassenc Miguel Sierra, amb 6 cistelles, i la lleidatana Meritxell Sales, amb 7, han estat els màxims encistelladors del matx.

Durant tot el matí s’han instal·lat cistelles de korfbal a l’exterior del pavelló perquè els més menuts i curiosos poguessin practicar aquest esport.

Han participat en l’entrega de trofeus el Cap de Gabinet de la Secretaria General de l’Esport,  Joaquim Parisé, el regidor d’esports de l’Ajuntament de La Garriga, Jordi Esteva, les vocals de la Junta de la FCK, Laura Fernández i Kira Menen i la coordinadora d’esports de l’Institut Manuel Blancafort, Glòria Vilà.

Totes les imatges de la jornada de finals de la Copa Catalana es poden consultar al Flickr de la FCK. 

Partits Copa Catalana 2017: Finals, semifinals i quarts de final a youtube.com/fckorfbal