Les finals de la Copa Catalana, diumenge a La Garriga

0
1322

Tal com marca el calendari, el proper serà un cap de setmana de Copa. Diumenge al matí coneixerem els tres equips guanyadors de la Copa Catalana A, B i C de korfbal. La localitat vallesana de La Garriga, dins del pla d’implantació del korfbal en aquest municipi, serà l’encarregada d’allotjar aquestes finals que enguany arriben una mica abans en el calendari que l’any anterior.

Ja fa unes quantes setmanes que coneixem qui seran els protagonistes d’aquestes finals, ja que les jornades de quarts de final i semifinals de les tres categories sèniors s’han anat celebrant a diferents localitats durant el transcurs de la temporada. La final de la Copa Catalana B, entre el Castellbisbal i el Vilanova, és la única que canviarà de protagonistes, ja que els equips finalistes de la Copa Catalana A (Vallparadís i Castellbisbal) i la Copa C (Sant Llorenç i Lleida) són els mateixos de la temporada anterior. Aquests són els horaris de les finals:

10h: CK Castellbisbal “B”  21 – CEK Vilanova “B” 17 (Final Copa Catalana B)

11.45: Sant Llorenç KC “B” 21 – Serveto CK Lleida 17 (Final Copa Catalana C)

13.15h: K. Assessoria Vallparadís 37 – CK Castellbisbal 32 (Final Copa Catalana A)

Durant el matí hi haurà una activitat paral·lela a l’exterior on s’instal·laran cistelles de korfbal perquè la gent que s’acosti al pavelló Poliesportiu de Can Noguera pugui provar aquest esport. Cal destacar l’estreta col·laboració de l’Institut Blancafort de La Garriga en el suport en l’organització.