Un torneig enfrontarà les seleccions sub-15, 17 i 19 de les diferents zones de Catalunya

0
422

L’activitat korfbalística no s’atura per les categories sub-15, sub-17 i sub-19 durant les festes nadalenques. Enguany, el departament de seleccions de la FCK ha organitzat un torneig que, per primera vegada, enfrontarà les seleccions catalanes d’aquestes tres categories de les quatre zones de Catalunya amb representació korfbalística:  Catalunya nord (Girona), Catalunya est (Barcelona), Catalunya oest (Lleida) i Catalunya sud (Vilanova i la Geltrú).

Aquesta competició se celebrarà el proper 3 i 4 de gener a l’Illa Esportiva de Castellbisbal –ja que la pista de la FCK a Castellbisbal estarà tancada per obres– i tindrà per objectiu la preparació de cara als compromisos internacionals d’aquestes seleccions per al març i abril de 2015.

El dia 3 de gener tindrà lloc el torneig de les seleccions sub-15 i sub-17, amb partits de dues parts de 10 minuts a  temps corregut, a mode de lligueta. Diumenge serà el torn de les seleccions sub-19, que disputaran enfrontaments de dues parts de 15 minuts a temps parat.

Catalunya nord (Girona)

La zona nord de Catalunya està coordinada per Sergio Mayorgas i participa en les seleccions sub-15 i sub-17, entrenades per Alberto Corona i Daniel Mesas. Durant aquests dies de desembre s’està duent a terme una primera fase d’entrenaments a Platja d’Aro que donarà lloc a les dues llistes oficials de seleccionats.

Catalunya est (Barcelona)

La zona est de Catalunya està coordinada per Javi Navarro (entrenador de la selecció sub-15), amb la col·laboració de Mireia Figuera (entrenadora de la selecció sub-17) i Olga Gandía (entrenadora de la selecció sub-19, en substitució de Míriam González, lesionada recentment).

El passat 14 de desembre es va realitzar un entrenament inicial a la pista de la FCK a Castellbisbal començar a decidir els jugadors i jugadores seleccionats. El 22, 23 i 24 de desembre hi ha nous entrenaments.

Catalunya oest (Lleida)

La zona oest de Catalunya està coordinada per Guillem Castanyer i participarà a les seleccions sub-15, sub-17  i sub-19, entrenades per Maria Roig, Edu Cebrián i Maria Gasia, respectivament.

La base de jugadors i jugadores provenen de l’Institut lleidetà Josep Lladonosa, però també hi participen nois i noies d’altres centres, com el Joan Oró, Torrevicens o Maristes. També hi ha alguns jugadors federats de l’AEE Josep Lladonosa.

Catalunya sud (Vilanova i la Geltrú).

La zona sud de Catalunya està coordinada per Guillem Castanyer i participarà a les seleccions sub-17 i sub-19, entrenades per Juan Pablo Mendes i Mireia Tomás (sub-17) i Cristian Garcia (sub-19).

La majoria de jugadors són federats i provenen de l’AEE Alexandre Galí i també del CE Korffbal Vilanova i la Geltrú.