Triomf del Club Korfbal Castellbisbal en l’inici de la 2ª volta

0
696

Immillorable retorn a la competició de lliga del 1er equip del CK Castellbisbal, que derrotà per 29 a 7 al Sant Llorenç KC de Terrassa en el partit disputat el dissabte passat a la tarda a l’Illa Esportiva de Castellbisbal 

 

La gran diferencia de planter entre un i altre equip quedà reflectida a partir del quart d’hora de partit. Fins llavors el tanteig estava sent força igualat, ja que al 4-0 inicial els visitants respongueren amb un 5 a 3. Però va ser a partir del minut 16 on els locals posaren la directa i aconseguiren obrir un parcial de 13-0 que rebentà definitivament el matx. 

Aquest fet propicià l’aparició en pista de molts dels jugadors del filial de 2ª, que pogueren així habituar-se en la dinàmica de joc de 1ª divisió, i treballar conceptes i situacions de més complexitat. 

Per la seva banda, l’equip de 3ª del Club Korfbal Castellbisbal aconseguí amb molt de sacrifici i esforç endur-se la victòria per 10 a 8 davant un Lladonosa “B” que és el líder destacat d’aquesta categoria. Una gran passa més d’aquest equip que, malgrat totes les adversitats per baixes i lesions, segueix demostrant quin és l’esperit d’aquest club, lluitador i valerós fins el final, a més de voluntariós i treballador com els qui més. 

 De cara a la jornada vinent, s’endevina un bon partit de 2ª divisió entre el CK Castellbisbal “B” i el KC Barcelona “B”, dissabte 15 de març a les 17:45h a l’Illa Esportiva. I molt possiblement dijous 13 a les 21h, el 3ª jugarà el seu partit aplaçat contra el CK Sabadell també a Castellbisbal.