Doble victòria del KCB davant el Vacarisses

0
729

L’equip de la Primera Divisió del KC Barcelona va poder recuperar-se anímicament de la derrota a les semifinals de la Copa Catalana vencent el CK Vacarisses a casa per 24 a 16. Des del primer moment, el partit va començar ja de cara als interessos del KCB, que va arribar al descans guanyant per 12-7. A la segona meitat una lleugera baixada d’intensitat va permetre que el Vacarisses s’acostés a cinc punts (19-14), però va quedar finalment en anècdota i el KCB va aconseguir inaugurar la segona volta de la lliga amb victòria, un triomf, això sí, menys contundent que en els darrers enfrontaments contra el mateix equip.

Van anotar: Guillem Devant (9), Jose Álvarez (6), Javi Navarro (3), Miquel Gil (2), Jordi Giménez (1) i Marta Ortiz (1).

Per la seva banda, l’equip de la Segona Divisió es va imposar amb solidesa contra el Vacarisses per 22 a 13 en un partit certament estrany. El partit va començar amb les lesions de Julia Hereza i d’una jugadora rival que, degut a la falta d’efectius, va provocar que el Vacarisses jugués quasi la totalitat del partit amb tres jugadors en un quadre.