Els jugadors de la selecció catalana de korfbal donen suport a la campanya ‘Guanyarem’

0
2359

Els jugadors de la selecció catalana de korfbal s’han adherit a la campanya #Guanyarem, impulsada aquest dilluns per la Plataforma pro Seleccions Catalanes, la UFEC i la UCEC. Aquesta té per objectiu convertir l’esport català en un referent a Europa, mitjançant els suports d’un gran nombre d’esportistes catalans de més d’una quarantena de disciplines, entre els quals destaquen Carles Puyol, Kilian Jornet, Xavi Hernández o Núria Picas.

Es tracta d’una campanya oberta en què s’anima als esportistes a fer-se una fotografia amb el polze aixecat i penjar-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #Guanyarem, tot intentant que aquest gest positiu es converteixi en transversal i vagi més enllà del món de l’esport.

El portal www.guanyarem.cat desvetlla el principal objectiu de la campanya: “#Guanyarem és un gest de complicitat que fa tot l’esport català amb la gent del nostre país en un moment històric. Els esportistes envien un missatge positiu per a contagiar-nos d’optimisme a tots. Tots junts pel futur de l’esport català”.

La campanya també persegueix els objectius d’aconseguir que “l’esport català disposi de més recursos públics i privats; perquè tingui més i millors condicions per desenvolupar aquest model; perquè un major nombre dels nostres esportistes puguin competir en els grans esdeveniments internacionals i perquè tots puguem emocionar-nos amb el seu esforç, per tot això, estem al costat de l’esport català i de Catalunya”.

La Federació Catalana de Korfbal vol animar els jugadors i jugadores de korfbal catalans a sumar el seu gest com ja han fet, fins ara, al voltant de 500 esportistes catalans.