Catalunya, setena al Mundial sub-19 d’Holanda

0
887

La selecció catalana sub-19 ha acabat el Mundial d’Holanda en la setena posició. Els catalans han guanyat Portugal aquest diumenge al migdia per 12-10 en el partit per decidir la 7a-8a posició a la classificació, després que es quedessin sense l’opció de lluitar per a les medalles.

Catalunya es va estrenar divendres amb dues còmodes victòries contra els equips polonesos (6-3) i xinès (4-13), però va encadenar dues derrotes molt ajustades davant de Portugal (10-11) i la República Txeca (11-12). Va acabar el segon dia de competició a Leeuwarden perdent per 4 a 19 contra la poderosa Bèlgica, equip que finalment ha quedat tercer a la classificació.

Aquest diumenge, el combinat català ha perdut contra la República Dominicana per 13 a 8 però s’ha pogut redimir de la derrota de divendres tot vencent Portugal en el matx per a la setena posició. Com era d’esperar, el vencedor final del Mundial ha estat Holanda.

La selecció sub-19 ha estat dirigida aquests dies per Salva Fort, Luis Rosa, en substitució de Sergio Mayorgas que finalment no ha pogut assistir a la competició, i Jose Álvarez.

La catalana Olga Gandía ha participat en el Mundial com a àrbitre internacional.

Fotos: Marco Spelten (Actiefotografie)