Vallparadís i KC Barcelona s’enfrontaran a la final de la Lliga Nacional

0
2110

El K Assessoria Vallparadís i el KC Barcelona són els finalistes de la Lliga Nacional de korfbal. S’enfrontaran aquest proper dissabte 11 de juny a les 19.15h al pavelló de Can Jofresa de Terrassa a la gran i esperada final de lliga.

La sèrie entre barcelonins i vilanovins estava empatada a una victòria i es necessitava jugar un tercer i definitiu partit. El KCB, tot volent fer ús del dret que li ofereix haver quedat campió de la lliga regular va fixar un horari de partit (dimarts 19.30h al CEM Mundet), però el Vilanova va al·legar que no podia disposar de suficients jugadors per jugar. Com a conseqüència, la FCK va mediar i va proposar la celebració del partit en un camp neutral i en un altre horari, però el KCB no ho va acceptar per voler jugar a casa seva.

Arran del desacord, el cas es va traslladar a les mans de la jutgessa de competició de la FCK, que va determinar que el partit s’havia de celebrar a l’hora abans esmentada. L’equip vilanoví va recórrer i el cas va anar al Comitè d’Apel·lació, que va desestimar el recurs. La FCK va intentar i proposar fins a l’últim moment noves solucions, però les posicions d’ambdós conjunts seguien contraposades a poques hores de l’inici del partit. Dues hores abans, l’equip visitant va comunicar que no es presentaria. Arribada l’hora fixada, l’àrbitre del partit va acabar signant una acta que suposava donar per vencedor de la sèrie de play-off el KCB.

Montcada-Castellbisbal i Lleida-Castellbisbal, finalistes de 2a i 3a Divisió
En la jornada de finals d’aquest dissabte també coneixerem els guanyadors de la 2a i 3a Divisió. Montcada-Castellbisbal jugaran a les 17.15h la final de 2a Divisió, mentre que la final de la 3a Divisió entre el Lleida i el Castellbisbal C es disputarà a les 15.15h també a Can Jofresa. L’entrada per a les Finals Nacionals serà gratuïta i oberta a tothom.

Un cop finalitzada cada final es farà la corresponent entrega de trofeus.tt