Catalunya vol aconseguir una medalla al Mundial sub-19 d’Holanda

0
4032

La cita tindrà lloc de divendres a diumenge a la ciutat de Leeuwarden

La selecció catalana sub-19 està a punt de començar la seva participació al Campionat Mundial sub-19 de Leeuwarden 2017, que es jugarà de divendres a diumenge en aquesta ciutat holandesa. Es tracta de la primera competició internacional oficial de seleccions d’aquest any.

L’equip viatjarà aquest dijous al matí cap a Holanda, on a la tarda s’entrenarà per acabar de preparar els últims detalls. Divendres s’enfrontarà a Polònia (8.55h), Xina (12.15h) i Portugal (15.35h), en l’inici de la primera fase de joc.

“Tenim molt bones sensacions per aquest campionat. És un grup realment molt talentós, amb molta joventut i il·lusió per aconseguir grans objectius per a Catalunya en un futur proper”, assegura el tècnic català Sergio Mayorgas, qui estarà acompanyat en l’equip tècnic per Salva Fort i el jugador català que està triomfant a la Korfball League, Jose Álvarez, aquest darrer com a incorporació d’última hora. 

Mayorgas recorda que aquest grup de jugadors/es arriba amb l’”espina clavada” després de perdre al gol d’or en el partit pel bronze del Mundial sub-17 del 2016. 

Per això, l’entrenador baix-empordanès té clar que “el somni de l’equip és aconseguir una medalla, però no és l’objectiu. Volem competir cada partit i adquirir cada vegada més experiència internacional. La mentalitat i els petits detalls ens ajudaran a aconseguir aquest somni”.

Els jugadors i jugadores que defensaran la samarreta de Catalunya al Campionat Mundial d’Holanda sub-19 són aquests:

David Puertas, Quim Espadalé, Carles Piqueras, Roc Margaix, Pau Segura, Victor Miró, Tomas Bussano, Maria Castillo, Ivette Royo, Anna Grima, Berta Martínez, Judith Fernández, Salma Mesri, Julia Combis.

L’àrbitre catalana Olga Gandía també viatjarà a la ciutat holandesa per participar en les tasques d’arbitratge.

La preparació per aquesta competició internacional s’ha portat a terme mitjançant diferents trobades mensuals a les localitats de Castellbisbal i Platja d’Aro.

Els partits es podran seguir en directe a través de la web oficial del torneig.

WEB: www.u19kwc.com
FACEBOOK: facebook.com/U19KWC
TWITTER: twitter.com/U19KWC
INSTAGRAM: instagram.com/u19kwc

CALENDARI:
HORARI DELS PARTITS: www.u19kwc.com/matches

LIVE STREAMING:
PAVELLÓ 1 (Hall 1): youtube.com/user/U19KWC
PAVELLÓ 2 (Hall 2): youtube.com/user/U19KWChal2