Profitós stage del Platja D’Aro KC a Holanda

0
2233

“Una experiència espectacular”. D’aquesta manera defineix la jugadora del Platja d’Aro KC, Ivette Royo, l’stage de tres dies que el seu equip ha realitzat a Holanda aquest cap de setmana.

L’equip baix-empordanenc va agafar un avió aquest divendres cap a terres holandeses amb l’objectiu d’engrandir la seva experiència i nivell en el món del korfbal de la mà de grans talents. Amb aquest pretext, després de visitar divendres la ciutat d’Amsterdam, l’equip es va traslladar a la ciutat de Bennekom per entrenar-se sota les ordres del jugador internacional de la selecció Holandesa, Marijn van den Goorbergh, i del seu exentrenador, el català Jose Álvarez.

Dissabte van realitzar un altre entrenament i a la tarda van veure jugar Álvarez, en un duel apassionant que va enfrontar el seu equip, el DVO contra el DSC. Precisament dissabte va ser un dia molt intens, ja que, després de la victòria, l’equip holandès va celebrar la festa de final de temporada, una setmana després d’haver aconseguit la salvació de la categoria Top A.

Diumenge al matí, el PKC es va entrenar sota les ordres de Jan-Sjouke van den Bos i  va concloure l’stage a la tarda tot jugant dos partits contra els equips júniors del DVO. “Jugar contra els júniors m’ha servit per millorar molt i veure el nivell que hi ha a Holanda”, assegura la jugadora Ivette Royo una vegada aterrada a terres catalanes.